Omdömen

Omdömen

Jag har tidigare gått på valpkurs, privatträning, m.m. hos andra hundtränare i Stockholm, men ingen har riktigt känts rätt och det har alltid känts som att vi kvar på samma ruta efter träffarna, hopplöst med andra ord. Men sen sprang jag på Ana Hita av en slump och redan från första stund som vi träffade Ana Hita så fick jag ett otroligt bra intryck. Det visade sig stämma, för redan efter första träffen märkte jag en otrolig skillnad på min hund. Ana Hita är hjälpsam och vänlig, och ser varje hund som sin egen individ. Jag har en hund som är osäker och har en lägre stresstålighet, och hon anpassar övningarna bra utefter vad just min hund behöver, beroende på hur han tar sig an de olika utmaningarna i sin egen takt. Jag har hittills gått två kurser hos Karma Hundcenter och övningarna vi har fått är lätta, okomplicerade och går att göra i princip var som helst vilket såklart ökar chansen för framsteg. Jag är otroligt nöjd med Ana Hitas hjälp och har därför nu bokat in även privatträning för tränings skull samt en extra kurs för skojs skull. Vi kommer att fortsätta anlita Ana Hita igen och igen! 💜
Maja Gillbo
med Melker
Vi hade en superbra kurs med Karma Hundcenter. Anahita är otroligt lyhörd mot hundarna och sätter verkligen dem i fokus vilket vi uppskattade massor! Trots att många av dom var på olika nivåer lyckades hon anpassa så alla kunde lära sig lika mycket under varje kurstillfälle. Eftersom vi tyvärr hoppade på mitt under Corona så missade vi ett kurstillfälle. Men Anahita skickade alla övningar till oss, vilka vi filmade och på så sätt kunde vi fortsätta. Enormt tacksamt att hon var så tillmötesgående och enkel att jobba med! Snoop Dog är världens gladaste lilla hund och vi kommer absolut fortsätta träna honom! Kanske till och med hoppar på ännu en kurs för att det var så roligt (både för honom och oss). Rekommenderar varmt!
Rosanna Bhanji
med Snoop Dog
Vi gjorde unghundskurs med Anahita och det var fantastiskt. Vi lärde oss så mycket och det var kul att se utvecklingen med vår hund efter bara fyra veckor. Man får inte bara tips om hur man träna en hund förutom insyn i deras psykologi. Jag kan verkligen rekommendera Karma, underbart!
Connie Dickinson
med Baloo
Anahita är med sitt lugn och sin kunskap en mycket bra hundtränare! Hon uppmuntrar både människan och hunden att göra sitt bästa, och om något är svårt har hon goda idéer på förenkling. Jag rekommenderar verkligen Karma Hundcenter då jag har haft förmånen att både ha privatträning och gott kurs med Anahita!
My BergBjörk
med Kokos & Ciska
Jag och min chow chow Tjorven var på en temakurs i koppel och följsamhet. Vi har gått kurser på andra ställen tidigare som jag överlag har varit nöjd med. Det som var väldigt positivt med kursen på Karma, var att avvägningen mellan prat och övning. Vi fick precis tillräckligt med info om vad vi skulle göra och varför och sedan bra med tid för att öva med feedback från Anahita. Jag tycker också väldigt mycket om upplägget att kursen endast var vid ett tillfälle, vilket inte kräver så mycket pyssel i schemat som en kurs som pågår under flera veckor. Jag och Tjorven ser fram emot andra kurser på Karma framöver och rekommenderar det varmt!
Satsuki Murofushi
med Tjorven
Vi är förstagångshundägare och anlitade Ana Hita för att få tips och råd kring lydnad och aktivering bland annat. Ana Hita var väldigt duktig på att analysera både vårt och hundens agerande och vi fick massa bra skräddarsydda tips för hur vi ska agera med just vår unghund både i hemmiljö och utomhus. Jämfört med många andra hundcoacher var prislappen också klart rimlig!
Lisa Vik
med Bruno
Anahita var väldigt enkel att arbeta med. Man märker att hon tycker det är genuint roligt att jobba med hundar. Lyssnade på våra önskemål och anpassade träningen efter min hunds nivå. Dessutom pedagogisk och jag fick noggranna instruktioner skriftligt efter våra träffar. Tror att vi alla tre hade lika roligt under träningen.
Simon Lind
med Vronski
Tack för en rolig och givande kurs, med ett perfekt antal hundar och ett tydligt och pedagogiskt upplägg. Rekommenderas! 🐶
Fredrik Henning
med Kyra
Tack Anahita! Vilket fint engagemang du gav oss. Snabbt svar när vi kontaktade dig. Många matnyttiga tips. Att från en endaste träning på hundmöte så är vår kille helt lugn och hittat sitt knep att inte hetsa upp sig. Det märks tydligt att Anahita brinner för sitt uppdrag som hundcoach. Vi rekommenderar Karma Hundcenter utan tvekan!!
Niclas Andersson
med Mowie
Noreen är en extremt hyperaktiv 1,5-årig American Staffordshire terrier med huvudet uppe i det blå och som därtill inte har någon som helst arbetsvilja gentemot föraren oavsett vem. Vi har fått många verktyg att arbeta med och trots att det går långsamt för oss så går det ändå framåt så det här är helt Anahitas förtjänst!
Lollo Juhlin Zipadoo​
med Noreen
Kan varmt rekommendera kurser/lektion med Anahita på Karma Hundcenter. Vi har en unghund som kom till oss 5 månader gammal efter att ha levt på stranden. Han tydde sig direkt till Anahita och visade tillit. Vi fick ut väldigt mycket av träningstillfällena och kommer definitivt boka flera med Anahita.
Therese Karlsson
med Django

Customers reviews

Varukorg