Valpkurs Stockholm

En fantastisk aktivitet för alla hundar

Få bästa tänkbara start på relationen med din valp. Vi hjälper er att lägga en grund som kommer att ge er många fina och roliga år tillsammans!

På vår valpkurs skapar du den bästa tänkbara grunden för er framtida vardag med din hund. Vi kan hjälpa dig att få din valp att göra som du vill  – med glädje! Anmäl dig och din nya ögonsten till en valpkurs i Stockholm hos oss på Karma Hundcenter redan idag.

En valpkurs är ett suveränt sätt för dig och din valp att göra något roligt tillsammans samtidigt som nu stärker er relation. Valpen får viktig träning på att fokusera och lyssna på matte eller husse och lära sig att stänga ute allt spännande som händer runt omkring.

Vi hjälper dig till ett gott liv med din hund

Det spelar ingen roll om du har haft hund tidigare eller inte – en valpkurs är ett utmärkt sätt för dig och din valp att bygga en grund för ett bra samarbete och ett gott hundliv. Samtidigt kommer ni att har roligt och träffa nya vänner – både människor och andra stora och små hundar.

För dig som just fått hem din efterlängtade valp rekommenderar vi en anmälan till en valpkurs i Stockholm. Här kan du ge valpen en bra start med socialisering, relationsbygge och en stabil grund inom vardagslydnad.

Valpkurs utformad av certifierad hundpsykolog

Kursupplägget är utformat av en certifierad hundpsykolog för att ni verkligen ska få valuta för pengarna. Här får du det där lilla extra i form av personlig feedback, tips och råd samt kunskap om hur du undviker de ofta förekommande problem som man som hundägare ofta drabbas av längre fram.

Under valpkursen får du och valpen möjlighet att bygga relationer och lära sig lydnad på ett lekfullt och inspirerande sätt. Alla valpar har en medfödd lekfullhet och nyfikenhet som vi hjälper dig att använda för bästa tänkbara resultat.

I vår valpkurs blandas teori med praktik med fokus på det sistnämnda. Med hjälp av våra kunniga och erfarna kursledare kommer du att få en djupare förståelse för hundens psyke. Inlärning, stress, träning, berikning lek och mycket annat – vi hjälper dig att förstå din valp på djupet. Under fyra veckor följer vi dig och valpens utveckling och finns som stöd om du får några problem.

En valpkurs är ett suveränt sätt för dig och din valp att göra något roligt tillsammans samtidigt som nu stärker er relation. Valpen får viktig träning på att fokusera och lyssna på matte eller husse och lära sig att stänga ute allt spännande som händer runt omkring.

Valpkurs Stockholm – de viktigaste punkterna

 • Kontaktövningar. Här lär sig valpen att det lönar sig att söka kontakt med dig.
 • Följsamhet och träning med koppel. Här lägger vi grunden till ett mycket viktigt beteende – att din hund inte kommer att dra i kopplet.  Vi lär hunden att gå fint.
 • Inkallning. För att valpens äventyr ska vara säkra och trygga bör du lära den säker inkallning. Du kan och bör lära valpen att komma vid inkallning redan när den är liten. Detta gäller alla hundraser.
 • Socialträning och miljöträning. Här får valpen lära sig att befinna sig i en miljö med störningar. Trots närvaro av andra hundar och människor ska samarbetet fungera med fullt fokus.
 • Passivitet. Här övar vi en av- och på knapp – en trygg plats där valpen kan slappna och vara passiv.
 • Stadga och impulskontroll. Valpen lär sig behärska sina känslor och impulser för att få en stabil vardag. Vi lägger även grunden för att hunden ska äta allt den ser utom- och inomhus.

Vår vision är att alla hundar ska må bra både fysiskt och mentalt och att de ska ha rätt balans mellan aktivitet och vila.  Det ska vara roligt för dig att ha hund. Vårt mål är att hjälpa dig och valpen att nå välmående genom konsekvens, tydlighet, trivsel och variation. Hunden är människans bästa vän, otroliga varelser som läser oss och gör allt för att vara oss till lags.

Vi kan ge dig de verktyg du behöver för att kommunicera bättre och skapa en djupare relation till hunden.

Tio starka skäl att anmäla sig till en valpkurs

 • En valpkurs är ett suveränt sätt för dig och valpen att göra något kul, spännande och inspirerande tillsammans. Ett suveränt sätt att stärka relationen mellan valp och matte/husse.
 • Våra erfarna, välutbildade och uppdaterade instruktörer är en utmärkt resurs inför en framtid med en hund. Du får ta del av de senaste kunskaperna när det handlar om uppfostran, inlärning och allmän kunskap om hundar. Områden där det sker en ständig utveckling.
 • På en valpkurs får din hund upptäcka nya platser och miljöer. En värdefull träning för hunden, som kan få stor nytta av denna miljövana i livet.
 • Valpen får en suverän möjlighet att träffa och socialisera med människor med olika personligheter och hundar av olika raser. En vana som är mycket värdefull i ett hundliv!
 • På en valpkurs får hunden tränas på att fokusera på dig. Den får lära sig att det är du den ska lyssna på trots alla intressanta intryck runt omkring. Den kontakt du skapar under en valpkurs har du nytta av i det dagliga livet med en hund.
 • Avslappning. Din valp lär sig att vara lugn och trygg i miljöer där det finns många hundar och människor.
 • Stöd i vardagen med din hund. På valpkurs träffar du andra hundägare som du kan ha stort socialt utbyte med. Du kan få en ny promenadkompis, en lekkompis till valpen eller en person som kan ta hand om hunden när det kan behövas.
 • Du får möjlighet att utbyta idéer, funderingar och att lyfta frågor. Ett seriöst socialt forum för hundägare helt enkelt. Du kan säkert ge de andra hundägarna en hel del matnyttigt i utbyte också.
 • Familjefunktion. På våra valpkurser är hela familjen välkommen. Din familj får chansen att lära sig viktiga saker om hunden, även om du själv har stor vana vid hundar.
 • Du får chansen att se på din hund med andra personers ögon. Det kan fungera stärkande och vara en riktig ögonöppnare. Ibland kan man bli lite hemmablind när det handlar om ögonstenens beteende.
 • En duktig och kunnig instruktör kan bli ett mycket bra bollplank även när hunden blir äldre. Här kan du få hjälp både när det handlar om vardagens små problem och frågor som rör en träning.
 • Vardagslydnad är mycket viktigt för att livet ska bli givande både för dig och valpen. På vår valpkurs får du personlig rådgivning, feedback och tips på bra och beprövade metoder att skapa en fungerande lydnad.

Välkommen till oss på Karma Hundcenter! Anmäl dig och din nya älskling till vår valpkurs i Stockholm så har du en stabil grund att stå på för framtiden.

Få bättre kontakt med din hund på en valpkurs i Stockholm

Varukorg